piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Sport media | Sneakers

Este vorba despre o construcție editorială inovatoare, mai puțin experimentată la noi. Ne dorim cu toții un viitor bun pentru copiii noștri. Dar sunt ei pregătiți cum trebuie ca să devină cei mai buni? Părinții au nevoie de sprijin și copiii au nevoie de îndrumarea părinților.

Bazată pe experiența noastră (profesori universitari din domeniul științele educației și psihologiei) "Cele șapte medalii ale succesului" este un volum deopotrivă pentru părinți și copii, gândit pentru a dezvolta un număr de șapte calități/caracteristici de personalitate (cele șapte medalii!). Iată de ce volumul conține povești ce pot lectura de către copii (direct sau prin intermediul părinților), dar și colțul părintelui unde sunt oferite sugestii de utilizare a poveștii și alte idei și propuneri de exerciții care pot consolida aspectele prezentate în fiecare dintre povestiri.

Pentru noi este foarte important să oferim părinților instrumente concrete și puternice pentru a face tot ce depinde de ei ca micuții lor să reușească în viață. Volumul de față reprezintă unul dintre elementele de psihologie și pedagogie în acțiune gata să ofere părinților o parte din susținerea de care au nevoie în creșterea și dezvoltarea copiilor lor..

Prof. univ. dr. Ion-Ovidiu Pânișoară, Director al Departamentului de Formare a Profesorilor, Universitatea București

Acest volum reprezinta continuarea fireasca si completarea volumului intai, "Cele 7 medalii ale succesului" aparuta tot la editura Polirom. De mentionat ca dupa acest prim volum Infomedia Pro a realizat, si sunt disponibile pentru dumneavoastra, un set de 7 aplicatii sub forma de povesti multimedia interactive pentru dispozitive mobile cu Android si iOS (tablete si telefoane inteligente). Pe toate acestea si multe altele le gasiti pe "Play Store", respectiv pe "AppStore".

Doar cautati "PitiClic" si veti descoperi toate aplicatiile dezvoltate de catre Infomedia Pro.

0 Products - 0.00 RON
Go to wishlist

Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

Go to resources >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

Abstract

The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

Sport media | Sneakers read more >

Infomedia Pro 1997-2023. All rights reserved.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei