piticlic.ro Web analytics

PitiClic.ro PitiClic.ro

Ne jucam, lecturam, matematica invatam! (Code: PB12)

Teste pentru pregătirea evaluării școlare

În dorința de a veni în sprijinul elevilor, al cadrelor didactice și al părinților, a fost realizată această culegere de teste pentru elevii claselor a II-a, concepută în conformitate cu programa școlară și cu manualele alternative existente.
Product type:
14.50 RON (VAT included)

Product description

TESTE de matematica pentru clasa a II-a
An aparitie: 2016
Autor: Profesor pentru invatamant primar, Georgeta Tărămoiu
Categoria: Culegeri Auxiliare
Editie: Necartonata
Editura: Infomedia Pro
Format: 210X150
Nr. pagini: 40
ISBN: 978-973-8918-93-1
Cod EAN: 6420556002565

Culegerea cuprinde o mare varietate de exerciții și probleme, dând posibilitatea fixării cunoștințelor, formării și dezvoltării deprinderii de muncă independentă.

Cartea de față propune un set de 36 teste cu câte 5 exerciții fiecare, realizate într-o manieră cu totul originală pentru un astfel de material: pe modelul benzilor desenate. 36 de teste pline de culoare (la propriu) îi vor face pe cei mici să citească și să rezolve cu plăcere, fără a realiza că lucrează la… MATEMATICĂ. Copiii vor putea lucra suplimentar, într-un mod eficient si atractiv. Să lucreze și să rezolve ușor, ca într-o joacă, este varianta ideală de lucru pentru această vârstă.

Prezenta lucrare este concepută astfel încât să stimuleze gândirea logică a elevilor, să le formeze un limbaj matematic adecvat și obișnuindu-i cu stăruința și conștiinciozitatea în rezolvarea sarcinilor ce le revin.

Și încă ceva: totul se petrece în compania îndrăgitului personaj PitiClic și a familiei sale!

How to buy?

Share with friends

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
0 Products - 0.00 RON
Go to wishlist

Work plans that PitiClic offers to you to use it with your children at home or at kindergarden!

Go to resources >

Colaborare PitiClic si TVR2

Infomedia Pro vă aduce la cunoştinţă lansarea în data de 02 Martie 2014 a concursului educaţional PitiClic în cadrul emisiunii “În curtea bunicilor” difuzată săptămânal duminica de la ora 10:10 la TVR2, într-un nou sezon plin de farmec si de aventuri, cu multe surprize pregătite de către producători.

Alături de Bunica (Alexandrina Halic) şi Bunicul (Cristian Mitescu) – actori minunaţi care ne-au încântat şi ne încântă prin harul lor - PitiClic va modera un concurs educativ numit simplu „Concursul PitiClic”, pentru copii de la 6 la 11 ani.

Concursul se desfăşoară între 2 echipe de câte 3 copii (echipa Bunicului şi echipa Bunicii) şi are trei probe pe care aceştia trebuie să le traverseze cu succes. Cele 3 probe ale concursului sunt diferite de la o ediţie la alta, dar au un singur numitor comun: distracţia. Ele pot fi probe digitale ce vor fi rezolvate pe calculator, tabletă sau cu ajutorul device-ului „Covoraşul PitiClic” sau pot fi probe de manualitate cu utilizarea altor produse educaţionale marca PitiClic.

Acest concurs este o nouă activitate din cele realizate de către Infomedia Pro pentru promovarea metodelor de învăţare moderne bazate pe utilizarea calculatorului şi a device-urilor mobile, pentru integrarea utilizării software-ului educaţional în procesul de învăţare al copiilor cu vârste între 6-11 ani.

Deci fiţi alături de noi, PitiClic vă aşteaptă pe TVR2!

Running sports | Women's Nike Air Max 270 trainers - Latest Releases

LEARNING GEOMETRY THROUGH MIMESIS AND DIGITAL CONSTRUCT

Abstract

The theme proposed by us is useful to teachers and students for mathematics in the compulsory school cycle. The issues faced by school teachers/parents are the difficulty with which students read and understand the lessons/examples/synthesis in order to assimilate technical terms. The echoic and iconic memory facilitates the learning of the specific curriculum of linear, spatial and analytical geometry by the students using digital platform designed by us; it facilitates the acquiring of the theoretical elements of applied geometry by encoding-decoding, so that the teacher's role becomes the one of the advisor and not only a person who transmits the information. The utility of the program extends from mainstream schools to special schools.

Sport media | Sneakers read more >

Infomedia Pro 1997-2023. All rights reserved.

S.C. Infomedia Pro SRL; Sediu social: Bucuresti, Str. Caminului, Nr. 12, Sector 2;
C.U.I.: RO9932261 Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/8785/1997; Capital social: 200 lei